Aksaray Üniversitesi
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
Kitap Geciktirme Cezası Olan Öğrencilerin Dikkatine

 

Kütüphanemizden kitap alıp, zamanında iade etmedikleri için para cezasına giren kullanıcılarımız aşağıda bulunan T.C. Ziraat Bankası hesap numarasına ödeme yapabilirler.

 

Kullanıcılarımız üzerinde kitap cezası bulunup bulunmadığını https://katalogtarama.aksaray.edu.tr/yordambt/yordam.php? bağlantısında sağ üst köşede bulunan oturum aç kısmından kullanıcı adı (TCKN) ve kütüphane şifresiyle giriş yaparak, ''Üye işlemleri - Üzerimdekiler'' kısmından öğrenebilirler.

Not: Kullanıcılarımız ''Borç'' yazan alandaki ceza miktarı kadar para yatırmalıdırlar. Ceza işleminin düşülebilmesi için öncelikle kitapların iadesi yapılmalıdır. İadesi yapılmayan kitapların ceza işlemi gerçekleştirilemez.

 

 

T.C. Ziraat Bankası

Hesap No: TR48 0001 0000 2648 2391 3450 01

Not 1: Bankadan Havale veya EFT yaparken açıklama kısmına Ad, Soyad, TCKN ve Kitap Geciktirme Bedeli ibareleri yazılacaktır. EFT ve Havale işlemleri bankaların mesai saatleri içerisinde yapılmalıdır. 

Not 2: Banka üzerinden yapılan işleme ait dekont [email protected] adresine mail olarak gönderilecektir.